The Trend Jonybo - Where Jonybo Is A Pleasure.

Bo och jobba i Stockholm

Stockholm är en vacker stad och det är en plats dit många saker sig just nu, det är en stad som ökar hela tiden och där det finns en storstpuls som man inte hittar någon annan stans i Sverige just nu enligt mig. Ja så man förstår att det är många som söker sig dit, man har ju fler jobb chanser för det är en större stad och det finns många erbjudanden och saker att göra. 
Ja det är verkligen bra att det är på det viset och att det hela tiden finns saker som man kan hitta på och göra.
Man kanske jobbar som jurist i stockholm och det är ju säkert ett väldigt givande jobb och något som är trevligt och något som är kul kan jag tänka mig.
Ja det finns så mycket som Stockholm kan erbjuda och det är ju förståligt att man vill bo där.

Mycket man kan hitta på

Ja det finns mycket som man kan hitta på och som man kan prova på när man är i en storstad och det är ju kul att kunna jobba med många olika saker som man tycker är kul och roligt att göra.
Man mår ju bra att göra lite nytt då och då och kanske hitta saker som man inte har gjort tidigare, det kan vara väldigt givande och man brukar bli mer effektiv om man tycker att något är kul och intressant så det är ju jätte bra om man tycker att ens jobb är väldigt givande och roligt. 
Ja det finns ju så mycket att göra och prova på och jag tycker att man kan prova på flera saker om man tycker att det skulle vara kul.
Man lär sig ju alltid något och det är ju toppen när man kan lära sig mer och bli bättre på det man ska göra.